- 5 / 5
Fudge cake with biscuits
Sastojci
- 1000g Tiffany’s Choco Cake (smesa za kakao kolač)
- 350g ulja FAMA Choice
- 500g vode
- 500-600g praline Cream Classic with Biscuits
Uputstva
Mutimo mikserom sve sastojke manjom brzinom oko 1 minut. Špatulom pokupimo sve sa zidova posude i mutimo još 4 minuta srednjom brzinom. Okrugle modle Φ20 punimo sa 800gr smese i pečemo u pećnici sa ventilatorskim izduvavanjem toplog vazduha na 35-40 minuta na 160°C ili u klasičnoj etažnoj pećnici na 200°C (gore) i 170°C (dole) 60 minuta. Kada se ohladi, sečemo dijagonalno reckavim nožem za hleb i stavljamo špatulom jedan sloj praline Choco Day with Biscuits. Na kraju, prelivamo ostatkom praline Choco Day with Biscuits, koju prethodno zagrejemo u mikrotalasnoj peći 30-60 sekundi na 800W.
- 5 / 5
Ocenite ovaj recept: