Sastojci

  • 1000g Tiffany’s Choco Cake (smesa za kakao kolač)
  • 350g ulja FAMA Choice
  • 500g vode
  • 500-600g praline Cream Classic with Biscuits

Uputstva

Mutimo mikserom sve sastojke manjom brzinom oko 1 minut. Špatulom pokupimo sve sa zidova posude i mutimo još 4 minuta srednjom brzinom. Okrugle modle Φ20 punimo sa 800gr smese i pečemo u pećnici sa ventilatorskim izduvavanjem toplog vazduha na 35-40 minuta na 160°C ili u klasičnoj etažnoj pećnici na 200°C (gore) i 170°C (dole) 60 minuta. Kada se ohladi, sečemo dijagonalno reckavim nožem za hleb i stavljamo špatulom jedan sloj praline Choco Day with Biscuits. Na kraju, prelivamo ostatkom praline Choco Day with Biscuits, koju prethodno zagrejemo u mikrotalasnoj peći 30-60 sekundi na 800W.


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: