- 5 / 5
Wildberries Semi freddo
Sastojci
- 500g Semifreddi TORRONALBA baza
- 500g mleko 3,5%
- 500g slatka pavlaka Lowicz 36% UHT
- 75g Divlje bobice pasta TORRONALBA
- 75g Đanduja AGF pasta TORRONALBA
- Wild Berries Fruit Variegate
Uputstva
Sipajte polovinu sastojaka i pastu od divljih bobica u posudu za mešanje i mutite zajedno oko 3-4 minuta, dok smeša ne postane homogena i puhasta. Ponovite istu proceduru samo sa pastom od đanduje. Napunite prsten za torte do pola sa smešom divljih bobica, a preko položite Parisen choco sponge mix. Popunite drugu polovinu sa smešom od đanduje i ostavite da odleži najmanje 3-4 sata u zamrzivaču. Na kraju, ukrasite kolač sa semifreddo divlje bobice rozeticama i sa Wild Berries Fruit Variegate u centralnom delu.
- 5 / 5
Ocenite ovaj recept: