- 5 / 5
Semifreddo Lemon – Caramel
Sastojci
- 500gr baza Semifreddi TORRONALBA
- 500 g mleko 3,5% masnoće
- 500 g mlečana slatka pavlaka Lowicz 36% UHT
- 100gr limunska pasta TORRONALBA
Uputstva
Stavite sve sastojke u posudu za mešanje i mešajte zajedno oko 3-4 minuta, sve dok smeša ne bude homogena i puhasta . Stavite smešu u silikonsku (ili inox) modlu i ostavite u zamrzivaču najmanje 3-4 sata. Montaža Stavite sloj od sunđerastog kolača od na dno prstena i napola popunite semifreddom sa limunom. Stavite još jedan sloj i ispunite ostatak prstena sa semifreddom. Stavite kolač u zamrzivač na sat vremena. Izvadite semifreddo iz modle i prelite ga sa Crystal Mirror od limuna. Takođe koristite i Crystal Mirror šumsko voće i čokoladnu dekoraciju.
- 5 / 5
Ocenite ovaj recept: