- 5 / 5
Jogging Bagels usporeno starenje
Sastojci
• 6000 g brašna jačine 70%
• 4000g Jogging Hleb ULDO (hleb šampiona i moderna dijeta)
• 150 g kvasca
• 5600 g vode
ZA DEKORACIJU
500 g Corn Extrudate ULDO (kukuruzne semenke - pekarska dekoracija)
Uputstva
Mašanje: 3 minuta na sporijoj brzini i 9 do 10 minuta na bržoj brzini
Temperatura vode: 24°C
Temperatura testa: 24°C - 26°C
Vreme mirovanja: 12 sati u frižideru na rashlađenom plehu na 5 °C
Komadi testa: 100 g ili 350 g ili 500 g
Tip testa: Tip BAGELS i dekoracija sa kukuruznim semenkama Corn Extrudate ULDO
Vreme odlaganja: 40 minuta na 35°C i 75% vlažnosti
Vreme pečenja: 35 minuta pod parom i 5 minuta sa otvorenim poklopcem pre kraja mešanja
Temperatura rerne: 220 ° C
- 5 / 5
Ocenite ovaj recept: