Sastojci

• 6000 g brašna jačine 70%

• 4000g Jogging Hleb ULDO (hleb šampiona i moderna dijeta)

• 150 g kvasca

• 5600 g vode

 

 

ZA DEKORACIJU

 

500 g Corn Extrudate ULDO (kukuruzne semenke - pekarska dekoracija)

Uputstva

 

 

Mašanje: 3 minuta na sporijoj brzini i 9 do 10 minuta na bržoj brzini

Temperatura vode: 24°C

Temperatura testa: 24°C - 26°C

Vreme mirovanja: 12 sati u frižideru na rashlađenom plehu na 5 °C

Komadi testa: 100 g ili 350 g ili 500 g

Tip testa: Tip BAGELS i dekoracija sa kukuruznim semenkama Corn Extrudate ULDO

Vreme odlaganja: 40 minuta na 35°C i 75% vlažnosti

Vreme pečenja: 35 minuta pod parom i 5 minuta sa otvorenim poklopcem pre kraja mešanja

Temperatura rerne: 220 ° C

 


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: