- 5 / 5
Caramel Fusion with Wafer time
Sastojci
620gr punomasnog mleka 3,5%
- 140gr poslastičarskog šećera
- 135gr slatke pavleke Lowicz 36% UHT
- 65gr baza PANNA 100 FC
- 22,5gr SMP FAMA
- 15gr dekstroze FAMA
- 100gr Alpen Mou krem pasta
- 100gr punomasnog mleka 3,5%
- Wafer time Delicious vrsta
- Dulce De Leche Delicious vrsta
Uputstva
Sipajte mleko, polovinu cele količine šećera i dekstroze u pasterizator i započnite postupak pasterizacije. Promešajte zajedno SMP, ostatak šećera i bazu PANNA 100 FC. Kada temperatura dostigne 45°C, dodajte ove sastojke u pasterizator. U trajanju pasterizacije, sipajte i mlečnu kremu u toku hlađenja na 45°C. Nakon osnovne fermentacije, dodajte Alpen Mou Cream Paste i 100 g mleka i promešajte ih. Sipajte smešu u aparat za pravljenje sladoleda i počnite postupak zamrzavanja. Dekorišite raznovrsnim TORRONALBA vrstama ukusa i boja Wafer Time Delicious Variegate & Dulce De Leche Delicious Variegate.
- 5 / 5
Ocenite ovaj recept: