Sastojci

  • 75g žumanaca
  • 150g pavlake od mleka životinskog porekla Lowitz 36%
  • 10g listića želatina
  • 460g surogata čokolade Nera Special 32% fat (istopljeno)
  • 710g poluumućene pavlake od mleka životinskog porekla Lowitz 36%

Za komadiće keksa:

  • 500g praline Cream Classic With Biscuits
  • 180g surogata čokolade Nera Special 32% fat (istopljeno)

Uputstva

Potapamo želatin u listićima u ledenu vodu. Mutimo žumanca spiralnim mikserom u obloj posudi dok ne dobiju penast oblik. Zagrevamo 150gr pavlake od mleka životinskog porekla Lowitz 36% u manjoj šerpi i unutra topimo želatin. Zatim unutra ubacujemo postepeno žumanca  dok istovremeno mešamo i sjedinjujemo. Ubacujemo smesu zajedno sa istopljenim surogatom čokolade Nera special 32% fat i mutimo u spiralnom mikseru dok ne dostigne sobnu temperaturu. Na kraju dodajemo pavlaku od mleka životinskog porekla Lowitz 36% i sjedinjujemo sve. Za komadiće keksa: Otopimo surogat čokolade Nera Special 32% fat i sjedinjujemo sa pralinom Cream Classic With Biscuits. Sipamo smesu na mastan papir i kada se ohladi sečemo je na komadiće i stavljamo u mus.


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: