- 5 / 5
Rafaelo Semi freddo
Sastojci
- 500 g SemiFreddo TORRONALBA baza
- 500 g Mleko 3,5% masnoće
- 500 g Lowicz 36% masnoće mlečna slatka pavlaka
- 150 g Kokosova fruit pasta TORRONALBA
- 200 g margarina FAMA Imperial Soft
- 450 g keksa
Uputstva
Pripremite 450 grama usitnjenog keksa pomešanog sa 200 gr FAMA Imperial Soft margarina i stavite u pravougaone modle za kolače. Blago ih pritisnite i ostavite da odleže u frižideru. Stavite sve sastojke u posudu i mešajte 3-4 minuta, dok smeša ne postane homogena i naduta. Smešu ubacite u silikonski (ili inoks) kalup i ostavite u frižideru minimum 3-4 sata. Izvadite semifreddo iz kalupa, položite na bazu od keksa i prekrite sa suvim kokosom. Konačno, ukrasite kolač sa Rafaelo trufama i Maddy Crem Bianca prugicama.
- 5 / 5
Ocenite ovaj recept: