Sastojci

  • 1000g Briozito Magnus Bochen (smesa za brioche)
  • 200g margarin FAMA Soft G (na sobnoj temperaturi)
  • 425g vode
  • 60g svežeg kvasca

Uputstva

Mešamo sve sastojke u posudi 5 minuta manjom brzinom i 8 minuta većom. Temperatura testa bi trebalo da bude 26-27 stepeni. Ostavljamo testo da odstoji 10 minuta pokriveno. Za sos koristimo 100gr Sauce Mediterranea (smesa za instant soseve) i 600gr vode. Mutimo spiralnim mikserom u obloj posudi dok sos ne postane ujednačen. Za picu razvijamo 500gr testa dimenzija 30x40cm kroz ajnšlag mašinu. Podmazujemo tepsiju dimenzija 30x40 i stavljamo testo u nju. Na površinu testa stavljamo 100gr sosa i 100gr gaude. Zatim dodajemo 90gr zelene paprike isečene na kolutiće, 70gr pečurki isečene na listiće, 50gr šunke i 50gr slanine. Na kraju odozgo stavljamo još 200gr gaude i ubacujemo tepsiju u komoru za završnu fermentaciju 20 minuta. Pečemo u zagrejanoj klasičnoj etažnoj pećnici na 200°C (gore) i 170°C (dole) 25-30 minuta.


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: