Specijalni seminar o bugatsi (slatkoj grčkoj piti) za buduće uspešne profesionalce u ugostiteljstvu, održan je 24 marta u poslastičarko-pekarskim radionicama Instituta profesionalne obuke IIEK KSINI u Solunu od strane kompanije FAMA food service i gospodina Nikosa Hristodulisa i Konstantinosa Organtzisa! G-din Hristodulis koji raspolaže ogromnim znanjem u pravljenju testa za bugatsu, odlučio je da ponovo stavi kecelju i pokaže novim pekarima- poslastičarima nekoliko malih tajni uspeha. Studenti, iako su na početku bili malo suzdržani pred ovim teškim zadatkom, uz aktivno učešće, pomoć i uputstva stručnjaka, uspeli su da se zabave i da obogate svoje znanje koje će im pomoći u budućim koracima. Jer da bi bio konkurentan na tržištu i da bi se izdvajao od drugih, potrebno je konstantno učiti nove stvari. FAMA food service čvrsto stoji uz mlade naučnike i aktivno podržava takve aktivnosti uz aktivno učešće. iek1 iek2 iek3 iek4 iek5 iek6 iek7 iek8 iek9 iek11 iek12 iek13


Podelite ovaj članak