Sastojci

  • 500g Semifreddi TORRONALBA baza
  • 500g mleko 3,5%
  • 500g slatka pavlaka Lowicz 36% UHT
  • 75g Divlje bobice pasta TORRONALBA
  • 75g Đanduja AGF pasta TORRONALBA
  • Wild Berries Fruit Variegate

Uputstva

Sipajte polovinu sastojaka i pastu od divljih bobica u posudu za mešanje i mutite zajedno oko 3-4 minuta, dok smeša ne postane homogena i puhasta. Ponovite istu proceduru samo sa pastom od đanduje. Napunite prsten za torte do pola sa smešom divljih bobica, a preko položite Parisen choco sponge mix. Popunite drugu polovinu sa smešom od đanduje i ostavite da odleži najmanje 3-4 sata u zamrzivaču. Na kraju, ukrasite kolač sa semifreddo divlje bobice rozeticama i sa Wild Berries Fruit Variegate  u centralnom delu.


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: