Sastojci

  • 500 g SemiFreddo TORRONALBA baza
  • 500 g Mleko 3,5% masnoće
  • 500 g Lowicz 36% masnoće mlečna slatka pavlaka
  • 150 g Kokosova fruit pasta TORRONALBA
  • 200 g margarina FAMA Imperial Soft
  • 450 g keksa

Uputstva

Pripremite 450 grama usitnjenog keksa pomešanog sa 200 gr FAMA Imperial  Soft margarina i stavite u pravougaone modle za kolače. Blago ih pritisnite i ostavite da odleže u frižideru. Stavite sve sastojke u posudu i mešajte 3-4 minuta, dok smeša ne postane homogena i naduta. Smešu ubacite u silikonski (ili inoks) kalup i ostavite u frižideru minimum 3-4 sata. Izvadite semifreddo iz kalupa, položite na bazu od keksa i prekrite sa suvim kokosom. Konačno, ukrasite kolač sa Rafaelo trufama i Maddy Crem Bianca prugicama.


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: