Sastojci

  • 1000g Briozito Magnus Bochen (smesa za brioche)
  • 200g margarina FAMA Soft G (na sobnoj temperaturi)
  • 425g vode
  • 60g svežeg kvasca

Uputstva

Mešamo sve sastojke u posudi 5 minuta manjom brzinom i 8 minuta većom brzinom. Temperatura testa bi trebalo da bude 26-27 stepeni. Ostavljamo testo da odstoji, pokriveno, 10 minuta. Za sos koristimo 100gr Sauce Mediterranea (smesa za instant soseve) i 600gr vode. Mutimo spiralnim mikserom u obloj posudi dok sos ne postane ujednačen. Za pica snek, razvijamo testo od 750gr. U oblu posudu stavljamo 100gr sosa, 350gr gaude, 60gr zelene paprike isečene na kolutiće, 60gr pečuraka isečenih na listiće, 100gr slanine i sve to zajedno mešamo. Stavljamo sastojke u testo i mesimo rukom. Sečemo na delove od po 100gr i stavljamo u podmazane modlice. Zatim ih stavljamo u komoru za završnu fermentaciju 20 minuta i pečemo u klasičnoj etažnoj pećnici na 200°C (gore) i 170°C (dole) 25-30 minuta.


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: