Sastojci

620gr punomasnog mleka 3,5%

  • 140gr poslastičarskog šećera
  • 135gr slatke pavleke Lowicz 36% UHT
  • 65gr baza PANNA 100 FC
  • 22,5gr SMP FAMA
  • 15gr dekstroze FAMA
  • 100gr Alpen Mou krem pasta
  • 100gr punomasnog mleka 3,5%
  • Wafer time Delicious vrsta
  • Dulce De Leche Delicious vrsta

Uputstva

Sipajte mleko, polovinu cele količine šećera i dekstroze u pasterizator i započnite postupak pasterizacije. Promešajte zajedno SMP, ostatak šećera i bazu PANNA 100 FC. Kada temperatura dostigne 45°C, dodajte ove sastojke u pasterizator. U trajanju pasterizacije, sipajte i mlečnu kremu u toku hlađenja na 45°C. Nakon osnovne fermentacije, dodajte Alpen Mou Cream Paste i 100 g mleka i promešajte ih. Sipajte smešu u aparat za pravljenje sladoleda i počnite postupak zamrzavanja. Dekorišite raznovrsnim TORRONALBA vrstama ukusa i boja Wafer Time Delicious Variegate & Dulce De Leche Delicious Variegate.


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: