Sastojci

SASTOJCI ZA TESTO

 

• 1250 g brašna jačine 70%

• 1250g O!mega ULDO hleb (obogaćen sa Omega-3 mastima)

• 75 g Kvasca

• 100g Margarine FAMA Soft G

• 50 g Light Malt Extract ULDO (ekstrakt ječma za svetli hleb u tečnom stanju)

• 1650 g vode

 

DEKORACIJA

 

• 200 g susama

 

Uputstva

Vreme mešanja: 6 minuta pri sporijoj brzini i 12 minuta do 14 minuta pri brzoj brzini.

Temperatura testa: 22°C - 24°C.

Vreme mirovanja: 30 minuta

Komadi testa: 700-800 g

Formacija testa: Blago izdužena, provućemo ga kroz vodu i susam i držimo u specijalnim napečenim vrhovima sa poklopcem.

Vreme formiranja: 40 minuta do 45minuta na 35°C i 75% vlage.

Vreme pečenja: 50 minuta do 60 minuta sa parom.

Temperatura testa: Prvo pecite na 240° C i nakon 10 minuta nastavite na 190°C do 200°C

Kombinujte s jajima - lososom - avokadom.


  • 5 / 5
Skinite recept:

Podelite ovaj recept:

Ocenite ovaj recept: